Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kell egy kis vidámság

2008.04.02

Valamikor régen április elsején törtük a fejünket, hogy kit, mivel tudnánk megtréfálni. Lassan leszoktunk erről, pedig nevetni jó.

Most kitaláltam,hogy legalább az enyémeket megtréfálom. Reggel küldtem egy sms-t Titinek, hogy Heni /az unokatestvér/ telefonszámát küldje el sms-ben Kornélnak, mert nekem nincs meg. Tudtam, hogy Kornélnak megvan, ezért csodálkozni fog, hogy miért kapta meg.

Aztán kora délután kaptam Simontól egy üzenetet, hogy hívjam föl Kornélt. Gyanús volt. De mielőtt megtettem volna, hívott Rózsa, mert Simontól kapott egy sms-t, hogy engem hívjon föl. Fel sem merült benne, hogy ez valami vicc, pedig reggel köszöntöttem szülinapján egy Igeverssel, és odaírtam, hogy ez nem áprilisi tréfa. Mikor Simon hazaért az iskolából, elmondta, hogy Titivel fölhívatta Szűcs Danit, ő is csodálkozott. Titi ekkor kapcsolt, hogy átverték, de Heni elküldött telefonszáma még mindig nem esett le neki.

A lényeg az, hogy Simonnal volt egy vidám napunk. Jó ez a mobil! Kell hozzá humorérzék, méghozzá káröröm-mentes.

 

Hallgatom a rádiót. Éppen reklám megy, amit egyáltalán nem szeretek. Azt mondja: " Ha már van háza, autója, mobilja, akkor hívjon minket, és elintézzük, hogy legyen hitele is!"    Most sírjak, vagy nevessek?

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.